Portfolio

Parket

Wij leveren en plaatsen alle soorten parket van massieve tot samengestelde in eik en andere tropische houtsoorten. Exclusieve parketten worden voor u op maat gemaakt en gekleurd. Ook voor restauraties (schuren, oliën, herstellen) van parket kan u bij ons terecht.

Dressings

Wij vervaardigen in overleg met de klant unieke kwaliteitsdressings en inloopkasten. Samen met u bekijken we praktische accessoires die het gebruiksgemak van je dressing sterk verhogen: schoenenrek, dassenhouder, broekenhouder, garderobelift, paralleldeur, vouwdeur,…

Deuren

Wij bieden een ruim gamma aan van standaard deur tot eiken, glazen, formica en design deurblad. Blokdeuren en gelijkliggende deuren met de muur (no-visible) worden volledig vervaardigd in ons eigen atelier.

Interieur

Bij ons kan u terecht voor alle binnenschrijnwerk van wandkasten, tv-meubels, boekenkasten, bureaus, plafonds, bekleding van trappen tot gyprocwerken. Wij zorgen steeds voor een hoogstaande kwalitatieve afwerking.

Keukens

Wij vervaardigen keukens volledig op u maat  van landelijk tot modern. Daarbij maken wij steeds gebruik van kwalitatieve materialen zoals massieve houtsoorten, formica, Trespa, eikfineer, Corian, composiet en arduin. Wij zorgen voor een totale afwerking, inclusief belichting en alle aansluitingen.